Afscheid van trainster Dorien Klinkenberg

03 maart 2019

Dorien Klinkenberg heeft onlangs bij ons bekend gemaakt, dat zij met onmiddellijke ingang stopt als trainster binnen onze vereniging. Hieronder legt zij uit waarom zij tot dit voor haar moeilijke besluit kwam. Gedurende maar liefst 36 jaar heeft Dorien veel voor TVL betekend. Dorien heeft zich vooral altijd met ziel en zaligheid ingezet voor de jeugd en later ook voor het G-tennis, waarvoor wij haar heel hartelijk bedanken. Als bestuur beraden wij ons nog op een mooi en welverdiend afscheid.
 
Onze hoofdtrainer Balázs Houthuyse zal de taken van Dorien aankomend seizoen overnemen. Hierover zullen wij u in een volgende nieuwsbrief informeren.
 
Het bestuur
 
"Hallo Leden....
In 1983...Verhuisden we van Maarsenbroek naar Krimpen ad IJssel en ben ik gestart als tennistrainster van tennisvereniging Langeland, met hoofdtrainer Ronald Klinkenberg!
 
De periode van toen en nu is natuurlijk behoorlijk veranderd, maar het lesgeven was en is voor mij nog steeds een passie met vele uitdagingen om jonge beginnende kids plezier en techniek aan te leren om het tennisspel nog leuker te laten worden.
 
Vele groepen heb ik met plezier mogen lesgeven, evenals het enthousiast maken van de deelnemers om vooral met elkaar af te spreken om onderling te spelen, of om mee te doen met vele activiteiten van de club. Van klein tot groot, van goed tot minder goed, tennis is voor iedereen.....was altijd mijn visie!
 
Aan vele activiteiten heb ik kunnen meehelpen voor een goede organisatie zowel binnen de lijnen als erbuiten. De bal en slagvaardigheid op woensdagmiddag was voor mij een favoriet,evenals de trainings/recreatie kampen in oa Papendal en België waren fantastisch.
 
Mooi om te zien dat eerdere kids van toen nu ouders zijn met weer hun kinderen die meedoen aan de Tennislessen, dat is een goede ontwikkeling met een hart voor een club als Langeland.
 
Mede hierdoor gaf mij het echte Langeland gevoel om zo lang als trainster actief te blijven.
 
Maar na toch een lastige beslissing voor mezelf heb ik aan de nieuwe voorzitter Paul Schoenmaker gemeld dat ik na genoeg jaren ga stoppen met het tennis lesgeven, uiteraard blijf ik mijn sport met plezier door uitoefenen bij Langeland.
 
Ik bedank alle oude en nieuwe leden, oude en nieuwe besturen en vooral de leden uit de fantastische Jeugdcommissies voor het enthousiasme en ondersteuning tijdens mijn werkzaamheden op en om de baan.
 
Ik kijk terug op een heerlijke periode van actief zijn en vele mensen heb leren kennen, dank jullie allemaal.
 
Iedereen een mooi seizoen gewenst in 2019.....
 
Sportieve groet,
Dorien Klinkenberg."
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 520 380

Address

Krimpenerbosweg 6
2923 LA Krimpen aan den IJssel