BELANGRIJK: Coronamaatregelen en TV Langeland

25 september 2020


Hoe was het ook alweer en wat is nieuw?!

Beste leden,Het zal jullie niet ontgaan zijn dat COVID 19 nog steeds niet onder controle is en de besmettingen, maar ook ziekenhuisopnames weer oplopen. Wij hebben allemaal een verantwoordelijkheid betreffende het naleven van regels, richtlijnen en afspraken. Laten we ons daar ook zo veel mogelijk aan houden! 

Houd je aan de basisregels:

Heb je klachten?

  • Blijf thuis en laat je testen.
  • Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten). Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden. Jongeren tot 18 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden. 
  • Vermijd drukte.
  • Was vaak je handen.
  • Houd je aan de coronamaatregelen op je club en volg de routing op het park en in het clubhuis om de 1.5 meter afstand zoveel mogelijk te kunnen waarborgen. 

Daarnaast gelden ook voor onze vereniging de horecarichtlijnen. Zoals bijvoorbeeld het intekenen op de presentielijst van bezoekers, zitten op het terras enz. De coronamaatregelen betreffende de horeca zijn o.a. in de regio Rotterdam-Rijnmond weer aangescherpt. Zo dus ook voor onze gemeente.

De aangepaste coronamaatregelen hebben ook consequenties voor TV Langeland. Er zal op verzoek van de veiligheidsregio Rotterdam meer gecontroleerd worden door BOA’s in Krimpen aan den IJssel en er zijn aanwijzingen dat ook onze vereniging bezoek mag verwachten. TV Langeland kan een boete krijgen, maar ook individuele leden. Wil jij dat risico lopen? 

Wij willen allemaal dat de vereniging en het clubhuis open blijven, maar zijn daarbij afhankelijk van ons eigen gedrag. TV Langeland kan ook niet zomaar € 4000 ophoesten. Zoals eerder aangekondigd zullen deze kosten verhaald worden op de leden die zich niet aan de richtlijnen houden en daarmee de aanleiding zijn voor de boete.

Neem de maatregelen daarom in acht en ga er niet lichtzinnig mee om. Op ons tennispark is er echt voldoende ruimte om afstand te houden. Sleep ook niet teveel met het meubilair, maar zet het in elk geval terug waar je het vandaan hebt. Dat geldt voor tafels, stoelen, banken, enz…

De nieuwe horeca-richtlijnen zorgen ervoor dat ook wij in de avonden vanaf 00.00 uur geen nieuwe gasten meer toelaten, de lichten aan doen, de muziek uit en uiterlijk 01.00 uur sluiten. Dit zijn de nieuwe voorschriften en daar moeten we ons aan houden. 

Houd voldoende afstand, blijf thuis bij klachten, hang af en schrijf je in als bezoeker als je niet komt tennissen, maar wel gezellig een drankje komt doen. Neem je verantwoordelijkheid‼

We rekenen op jullie medewerking.

Het bestuur

Nieuwscategorieën