de Langeland Mosselavond

09 oktober 2021


Op zaterdag 20 november a.s. organiseren wij weer de Langeland Mosselavond

Onder leiding van het Mosselteam en onze Mosselman Henk kunnen jullie weer, zoals gebruikelijk, onbeperkt mosselen eten en voor de niet mosselliefhebbers wordt er uiteraard een alternatief gemaakt.

Zoals jullie weten is de animo groot maar de zaalcapaciteit beperkt! We raden jullie dus aan om je zo snel mogelijk, maar uiterlijk 6 november a.s., aan te melden.

Vergeet niet het aantal personen en de menukeuze door te geven!

Klik op deze link om direct in te schrijven!

Het Mosselteam wil aangeven dat TVL-Leden met partner voorrang hebben; indien er ruimte is zijn niet-leden ook van harte welkom.

Deze gezellige avond zal aanvangen om 19:00 uur en wordt jullie aangeboden voor € 27,50 per persoon, voor welk bedrag je dus onbeperkt mosselen (of alternatief) kunt eten en bier, wijn of limonade kunt drinken, voor ieder wat wils. De consumpties die na 22.00 uur worden gebruikt zijn echter wel voor eigen rekening!

De mosselavond zal rond 23.30 worden afgesloten zodat wij, conform de coronaregels, de deuren om 24.00 uur kunnen sluiten.

Vergeet niet om je QR-code mee te nemen want wij zullen bij aanvang van de avond de coronacheck moeten uitvoeren.Heb je ook weer zo’n zin in een gezellige avond? Geef je snel op want vol is vol!

In verband met onze inkoop betekent inschrijven voor deze avond ook dat de kosten betaald moeten worden, zelfs als je onverwachts niet komt.Tot 20 november a.s.

Het Mosselteam.

Nieuwscategorieën