Het barrooster van het winterrooster staat online.

01 september 2020

Omdat wij te weinig leden hebben en er meer activiteiten gepland staan deze winter, waarvoor een barbezetting nodig is, zal het clubhuis gesloten zijn op donderdagochtend, vrijdagavond en in de weekenden.   

U kunt uw bardienst invullen door in te loggen op de site van mijn.knltb.club. https://mijn.knltb.club/Login/d7b96ea3-0507-4ec4-b3ad-d5fdc65d0d28

U heeft tot en met woensdag 30 september de tijd om zich in te schrijven voor 1 winterdienst. Op 1 oktober maken wij de definitieve balans op en sturen wij de afkooplijst door naar de ledenadministratie.   

De bardiensten worden door de seniorleden (18+) van TV Langeland gedraaid. De leden met een jaarlidmaatschap draaien per jaar in totaal 3 bardiensten, 2 bardiensten van 4 uur in de zomermaanden en 1 van 4 uur in de wintermaanden.  

Voor de afkoop van de bardiensten geldt een tarief van € 40 per bardienst. U kunt maximaal 2 bardiensten afkopen. Ieder lid is verplicht minimaal 1 bardienst te draaien. Als de 3e bardienst niet wordt vervuld, wordt hiervoor een hogere afkoopsom opgelegd van € 60.   

Weet u nu al dat u uw winterbardienst wilt afkopen, stuur dan een mailtje naar [email protected] Het niet invullen van de bardiensten zal gezien worden als afkoop.  

Uiteraard hopen wij op uw medewerking en dat u zich inschrijft voor de bardienst!   Met vriendelijke groet,

Het barteam

Nieuwscategorieën