Inschrijven bardiensten winter

09 september 2019


Het barrooster van het winterseizoen staat online.
 
U kunt uw bardienst invullen door in te loggen op de site van mijn.knltb.club. https://mijn.knltb.club/Login/d7b96ea3-0507-4ec4-b3ad-d5fdc65d0d28
 
U heeft tot en met zondag 29 september de tijd om zich in te schrijven voor 1 winterbardienst. Op 30 september maken wij de definitieve balans op en sturen wij de afkooplijst door naar de ledenadministratie.
 
De bardiensten worden door de seniorleden (18+) van TV Langeland gedraaid. De leden met een jaarlidmaatschap draaien per jaar in totaal 4 bardiensten, 3 bardiensten van 3 uur in de zomermaanden en 1 van 4 uur in de wintermaanden.
 
Voor de afkoop van de bardiensten geldt een tarief van € 40,00 per bardienst. U kunt maximaal 3 bardiensten afkopen. Ieder lid is verplicht minimaal 1 bardienst te draaien. Als de 4e bardienst niet wordt vervuld, wordt hiervoor een hogere afkoopsom opgelegd van € 60,00.
 
Weet u nu al dat u uw winterbardienst wilt afkopen, stuur dan een mailtje naar [email protected]. Het niet invullen van de bardiensten zal gezien worden als afkoop.
 
Uiteraard hopen wij op uw medewerking en dat u zich inschrijft voor de bardienst!
 
Met vriendelijke groet,
Het barteam

Nieuwscategorieën