Laddercompetitie - dubbel

02 oktober 2019


Dit jaar hebben we voor het eerst de laddercompetitie georganiseerd. Andreas de Antoni heeft de organisatie hiervan op zich genomen. Uiteindelijk hebben hier 64 leden aan deelgenomen en hebben we vooral enthousiaste reacties ontvangen. Tevens kregen we regelmatig de vraag of we ook een laddercompetitie voor de dubbel zouden willen organiseren.

Vanaf 14 oktober zullen we derhalve zowel een laddercompetitie voor het enkelspel, als het dubbelspel aanbieden. Bij de dubbel zullen de dames-, heren en gemengd dubbel door elkaar gespeeld worden.

Aanmelden kan via de speciale app van SportconneXions. Leden, die al met de enkelladder meedoen, kunnen zich via dezelfde app ook aanmelden voor de dubbelladder. Leden, die voor het eerst willen meedoen, kunnen de app downloaden. Ga hiervoor naar de app-store of Play Store op je tablet of telefoon, zoek op clubladder, klik op het TV Langeland logo en meldt u zo aan. of ga naar deze pagina.

Mocht het aanmelden problemen geven, dan kunt u Andreas hiervoor aanspreken. Andreas is vaak aanwezig op de vereniging en helpt u graag verder.

Nieuwscategorieën