Ladies Day 2018

11 april 2018


De traditionele Ladies Day wordt ook dit jaar weer georganiseerd en vindt plaats op dinsdag 19 juni 2018.
 
Dus zet deze datum alvast in jullie agenda!
 
Ladies Day maakt dit seizoen onderdeel uit van de feestweek van het jubileumjaar van Langeland. Om die reden wordt Ladies Day op dinsdag in plaats van een vrijdag gehouden. Uiteraard krijgt Ladies Day ook een extra feestelijk tintje.  Dus mis het niet!

Op deze dag wordt er getennist, is er volop tijd voor gezelligheid, staan er kraampjes met leuke aanbiedingen en wordt er heerlijk gegeten en gedronken. 
Wil je iets leuks kopen bij de kraampjes denk er dan aan dat er wellicht contant afgerekend moet worden. Niet iedere kraamhouder heeft een pin automaat!

Er worden poules gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met de speelsterkte. Dit betekent dat beginnende en nieuwe leden natuurlijk ook gewoon mee kunnen doen!!!
 
Inschrijvingen kan alleen via deze website. Klik op deze link om u Online in te schrijven!

Wij willen graag dat er als duo wordt ingeschreven.
 
Geen maatje kunnen vinden binnen Langeland maar wel iemand die geen lid is. Ook introducés zijn dit jaar van harte welkom.

Om 9.30 uur wordt iedereen ontvangen met koffie en iets lekkers. Aanvang eerste wedstrijd is 10.00 uur. Tijdens de middagpauze wordt een heerlijke en uitgebreide lunch geserveerd door een select gezelschap van mannen!
De dag wordt afgesloten met een glaasje en hapjes. De inwendige mens komt dus niets te kort. Verwachte eindtijd rond 17.00 uur.

De kosten zijn 12,- euro per persoon en worden uiteraard via ons cashless systeem geïnd.

 
Tot 19 juni!

Nancy de Vos en Angèle Verheul.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 520 380

Address

Krimpenerbosweg 6
2923 LA Krimpen aan den IJssel