Samenwerking judovereniging

15 mei 2020

In deze tijd mogen de binnensporten nog niet van starten. Deze verenigingen zoeken naar mogelijkheden om wel hun leden te kunnen faciliteren. De gemeente heeft de buitensportverenigingen gevraagd te kijken hoe en waar ze de binnensportcollega’s kunnen helpen.

Wij hebben besloten de komende tijd de judovereniging helpen. Zolang de hekwerken niet klaar zijn en er dus banen ongebruikt zijn, gaan we deze beschikbaar stellen aan de judovereniging. Op een aantal dagen zullen er judomatten te vinden zijn op de ongebruikte banen. Zij hebben slechts de helft van 1 tennisbaan nodig voor hun lessen/trainingen. De matten/materialen worden na de lessen in principe opgeruimd.

Zij starten maandag 18 mei ergens op baan 1-6. Als baan 1-6 klaar zijn verhuist men naar baan 7-8. In de tussentijd gaan we kijken hoe we hen kunnen helpen als alle banen klaar zijn en weer volledig gebruikt worden door onze leden. Te denken valt aan een ruimte op ons park of op een deel van de gezamenlijke parkeerplaatsen.

Tijden waarop er les wordt gegeven door de judovereniging zijn: MA 18.00 – 19.00, DI 18.15-19.15, WOE 15.00-18.00, VRIJ 18.00-19.00 en ZAT 9.00-12.00. De impact voor onze leden zal dus beperkt zijn. Uiteraard gelden voor onze bezoekers dezelfde regels en richtlijnen m.b.t. de coronaproblematiek tijdens hun bezoek aan ons tennispark als voor onze eigen leden.

Wij rekenen erop dat onze bezoekers een gastvrij welkom krijgen!!!

Nieuwscategorieën