Samenwerking My PadelClub, 20% korting voor leden TV Langeland

06 april 2022


Beste leden,  

Sommige van ons hebben de kennismaking met Padel al gemaakt enige tijd terug op uitnodiging van My HealthClub, onze buren. We hebben nu met de padel afdeling van onze buren, My PadelClub, een samenwerkingsafspraak gemaakt voor de leden van TV Langeland. Leden ontvangen 20% korting op hun boekingen. Wel eerst even registreren!

Nog niet bekend met Padel??
Padel is de snel groeiende sport in Nederland. Met haar oorsprong in Mexico kwam de sport via Spanje naar Nederland. In Spanje is padel onder de jeugd al bijna zo groot als voetbal en in Nederland is de opmars in volle gang.  

De sport is dynamisch en sociaal, je speelt altijd met zijn vieren. Padel is kortgezegd een mix van squash en tennis. Het wordt gespeeld op kunstgras banen die kleiner zijn dan een gewone tennisbaan en zijn aan alle kanten omgeven door een glazen wand. Die wanden mogen in het spel betrokken worden door er een bal tegenaan te slaan die vervolgens een andere richting uitgaat dan de tegenstander zou verwachten. De rackets lijken nog het meest op squash rackets en de ballen nog het meest op tennisballen. De puntentelling is min of meer gelijk aan die van tennis.  

Afgelopen maanden werd de tennishal van onze buren, My HealthClub, volledig gestript en voorzien van zeven panorama padelbanen. Onder de naam, My PadelClub, richt het centrum zich op de padellers, tennissers en andere sporters uit de regio. Met de zeven padelbanen is My PadelClub de grootste indoor padel aanbieder in de Krimpenerwaard.    Om kennis te maken met padel heeft My PadelClub een speciale actie voor onze leden:  20% korting op de baanhuur bij My PadelClub.   

Ontdek hoe leuk het spelletje is. Laat je gegevens hier achter: https://mypadelclub.nl/krimpen-aan-den-ijssel/leden-t-v-langeland/ en ontvang 20% korting bij je toekomstige boekingen. We zullen periodiek controleren of de mensen die zich aanmelden ook daadwerkelijk lid zijn bij TV Langeland.  

Veel speelplezier!  

Met sportieve groet,    
Hetty, namens Team My PadelClub en  

Het bestuur 

Nieuwscategorieën