Update 28 september 2020 - Caronamaatregelen en TV Langeland

29 september 2020


Best leden,

Zoals jullie inmiddels wel vernomen hebben zijn er tijdens de persconferentie van gisteravond nieuwe maatregelen bekendgemaakt door de minister-president tijdens de persconferentie over corona. Deze maatregelen hebben ook betrekking op de sport sector en op TV Langeland.   

We moeten we helaas melden dat ons clubhuis vanaf vanavond, dinsdag 29 september 2020 18.00 uur, voor minimaal drie weken gesloten blijft.  Ook is er geen publiek welkom bij wedstrijden en/of trainingen.

We zijn in afwachting van verdere berichtgeving en protocollen vanuit de KNLTB. Op dit moment weten we nog niet wat alle overige nieuwe maatregelen exact voor gevolgen hebben voor ons, bijvoorbeeld met betrekking tot de KNLTB-competitie, lessen, enz.  

Tot nader order kan er dus wel worden vrijgespeeld. Uiteraard moet de banen zoals gebruikelijk vooraf gereserveerd te worden. De eerste keer op afstand, daarna o.b.v. beschikbaarheid via het afhangbord. Verzoek is na het tennissen niet te blijven hangen op het tennispark, maar na het tennissen naar huis te gaan.  

Nogmaals de oproep om meubilair te laten staan waar het staat. Ook omdat je nu maar met max 4 mensen aan een tafel mag zitten, op 1,5 meter.  

We weten vanuit de gemeente dat er strenger gecontroleerd zal gaan worden. Dat is een vereiste aan de gemeente vanuit de veiligheidsraad Rotterdam waar ook Krimpen aan den IJssel onder valt. Laten we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen!!

We benadrukken daarnaast nogmaals de basisregels: 

  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. 
  • Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten). Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden. Jongeren tot 18 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Vermijd drukte.
  • Was vaak je handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Schud geen handen.
  • Houd je aan de coronamaatregelen op je club en volg de routing op het park en in het clubhuis om de 1.5 meter (2 armlengtes) afstand zoveel mogelijk te kunnen waarborgen.  

Zodra er meer bekend is vanuit de KNLTB laten we dit uiteraard weten.  

Bij voorbaat dank voor jullie begrip en medewerking!  

Het bestuur

Nieuwscategorieën