VAN DE LEDENADMINISTRATIE   - OPZEGGEN LIDMAATSCHAP

16 november 2020

VAN DE LEDENADMINISTRATIE  

Beste Leden,  

Het zomer tennisseizoen loopt op zijn einde en voor sommige leden zal dit een moment zijn om de balans op te maken om wel of niet door te gaan in het tennisseizoen 2021.

Voor leden die besluiten het lidmaatschap te willen beëindigen is hieronder beschreven hoe de opzegging moet plaatsvinden.   OPZEGGEN LIDMAATSCHAP Het lidmaatschap van TV Langeland moet schriftelijk of via e-mail worden opgezegd vóór 1 januari 2021.

Leden die na 1 januari 2021 opzeggen zijn contributie voor het lidmaatschap verschuldigd voor het tennisseizoen 2021/2022. U kunt uw opzegging sturen naar: [email protected]  

Of per post sturen naar: TV Langeland T.a.v. Ledenadministratie Oosterstraat 42 2921 XG Krimpen aan den IJssel.   U ontvangt in beide gevallen een bevestiging van de ledenadministratie.

Indien u geen bevestiging van de ledenadministratie heeft ontvangen is de opzegging niet geldig. Wij vragen u in dat geval kontakt op te nemen met de ledenadministratie. Voor de volledigheid vermelden wij dat opzeggen bij de tennisleraar niet voldoende is.

Nieuwscategorieën