Van Het bestuur

29 juli 2020

Terugblik

2020 tot nu toe was een zeer bewogen, turbulent en bijzonder jaar... 

De renovatie van het tennispark duurde veel langer dan gepland en afgesproken, maar het ziet er nu wel weer goed uit. We kregen te maken met een virus dat niemand kende en moesten als vereniging zelfs dicht, er mocht niet getennist worden. We kende een lockdown, scholen waren dicht, mensen moesten verplicht thuis werken. Serieuze zaken die we nooit eerder meemaakte.

Gelukkig mochten we langzaam weer gaan tennissen. Weliswaar zonder geopend clubhuis en met allerlei beperkende richtlijnen, maar we mochten weer langzaam gaan tennissen. Het virus, de regels en maatregelen zette een grote streep door o.a. de competitie, “Ladiesday”, 50+ toernooi, maar misschien wel belangrijker, ook door het sociale deel van ons verenigingsleven. Het zonder zorgen ‘gewoon’ lekker met elkaar tennissen en een drankje doen. 

Uiteraard kent deze periode naast de uitdaging om gezond door deze periode heen te komen met elkaar, ook een financiële uitdaging. We kennen nog geen grote problemen, mede door de loyaliteit van onze leden en sponsoren. Contributies worden netjes betaald en sponsoren dragen ook hun steentje bij. Met een mooi tweede deel van het jaar waarin het Open Toernooi en de competitie door kan gaan, clubkampioenschappen gespeeld kunnen worden, de competitie gespeeld mag gaan worden en meerdere events worden georganiseerd voor jong en oud, gaan we ervan uit dat we de schade kunnen beperken.

Ook het clubhuis moest een aantal maanden dicht, ook toen we al mochten tennissen. Er moest zelfs voorraad worden verkocht, omdat deze ander weggegooid moest worden. Dank aan de leden die hieraan bijgedragen hebben. Ook iets waarmee we schade hebben kunnen beperken. Sinds 1 juli is ook het clubhuis weer open en wordt er goed gebruik van gemaakt. Alles binnen de geldende maatregelen uiteraard, waarbij 1,5 meter afstand de belangrijkste is. 

Tennissen is een echte buitensport en er is genoeg ruimte om gezellig een balletje te slaan en een drankje te doen. Wij roepen wel op om de regels te blijven naleven. Is het niet voor jezelf, dan wel voor een ander!!. 

Zomerchallenge leden
Dit jaar hebben we weer meer zomerchallenge leden dan vorig jaar. Langs deze weg willen wij nogmaals iedereen welkom heten en we hopen dat je een fijne kennismaking met de tennissport en onze vereniging hebt. Er zijn leden die voor het eerst tennissen en lessen hebben gevolgd bij Balazs en er zijn er die vroeger getennist hebben en die het weer willen oppakken. Hoe dan ook, het is fijn dat jullie er zijn. We hopen dat jullie de sport en de vereniging zo leuk vinden, dat jullie nog langer bij ons blijven. 

Ook de zomerchallengeleden nodigen wij uit om aan (alle) activiteiten mee te doen, waaronder ook de clubkampioenschappen. Meldt je aan en doen gezellig mee!!!

Rest ons jullie alleen nog een fijne vakantie toe te wensen! Waar je ook heen gaat, pas goed op jezelf en tot snel weer op ons mooie gerenoveerde tennispark voor een mooie 2e helft van het tennisseizoen.

Nieuwscategorieën