Werkzaamheden tennispark

15 mei 2020

Zoals iedereen heeft gemerkt hebben wij wederom een teleurstelling moeten slikken m.b.t. de start van de werkzaamheden aan de hekwerken. Ondank de belofte dat er maandag 11 mei echt begonnen zou worden, is dit toch uitgesteld om onduidelijke redenen. Erg vervelend, helemaal omdat de hekken al wel verwijderd waren op vrijdag 8 mei ter voorbereiding op de start.

Vanmorgen (15 mei) om 8.00 uur zijn ze daadwerkelijk gestart. Eindelijk!!! Baan 1-6 duurt +/- 7 werkdagen, dus t/m 27 mei. Daarna begint men aan baan 7 en 8. De verwachting is dat deze 2 banen met 3/4 werkdagen klaar zijn, dus 2 juni. Begin juni zijn de werkzaamheden aan het hekwerk dan eindelijk klaar en kunnen we weer tennissen met volledige baancapaciteit. We hopen dat de bouwers geen tegenslagen kennen en dat de planning dit keer uitkomt.

Verder wordt er door de gemeente/hovenier hard gewerkt aan de groenvoorziening. Hier en daar hebben ze de struiken al flink gesnoeid en gekapt. Achter baan 1-6 is ook groot deel van begroeiing weggehaald. Het onderhoud aan de groenvoorzieningen is zeker nog niet klaar. Er zal nog nieuw groen worden teruggeplaatst en hier en daar bomen gesnoeid worden.

Ook het nieuwe chalet is nagenoeg klaar en ziet er fantastisch uit!! Nogmaals dank aan Paul van Rijn, Henno Hoogerwerk, Jan Buijs en ander vrijwilligers die daaraan een bijdrage hebben geleverd.

Nieuwscategorieën