Ziek of verhinderd en niet in staat om uw ingeplande bardienst te draaien?

24 maart 2019


ZIEK OF VERHINDERD EN NIET IN STAAT OM UW INGEPLANDE BARDIENST TE DRAAIEN?
 
Probeer dan zelf een vervanger te regelen voor uw bardienst! Onze leden drinken graag na afloop van een potje tennis een kop koffie of een biertje met elkaar in de kantine! Voor een gesloten kantine deur staan is dan heel vervelend.
 
Bij onze tennisvereniging worden alle bardiensten door de ledengedraaid. Dat betekent dat alle leden zelf verantwoordelijk zijn voor het open en draaiend houden van de bar.
 
Bij verhindering even een appje sturen aan een van de barteamleden of een mailtje aan het barteam is niet voldoende. U moet zelf in actie komen en vervanging regelen! 
Wel kunnen we u helpen door de link te sturen van het barrooster waardoor u kunt zien wie er ingepland staan voor een bardienst. Dit maakt het zoeken naar iemand die wil ruilen makkelijker. Soms zijn leden bereid uw bardienst tegen betaling over te nemen. Hiervoor hebben zich op dit moment drie leden aangemeld. Ook deze info kunt u van ons ontvangen.
 
Niemand geregeld en bleef de deur van de kantine door uw nalatigheid gesloten dan krijgt u hiervoor een boete. Zoals vermeld staat in het barreglement staat hierop een boete van 75 euro. Daar zit niemand op te wachten dus zorg ervoor dat uw ingeplande bardienst door iemand wordt overgenomen.
 
Met vriendelijke groet
Het barteam

Nieuwscategorieën