Contributie 2020-2021

Vastgestelde contributie 2020 - 2021
 
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 27 januari 2020 is vastgesteld dat de contributie voor de (winter)leden van TV Langeland als volgt wordt:
 
· Jaarlidmaatschap volwassen lid €190,00  
· Jaarlidmaatschap juniorlid €129,00 (geboren in 2003 t/m 2010)
· Jaarlidmaatschap pupil €69,00 (geboren in 2011 of later)
· Jaarlidmaatschap studerend senior €155,00 (geboren in 1995 t/m 2002)
 
· Winterlidmaatschap volwassen lid €100,00 
· Winterlidmaatschap juniorlid €50,00 
· Winterlidmaatschap pupil €25,00 
· Winterlidmaatschap studerend senior €70,00
 
· Ondersteunend lidmaatschap/donateurschap* €30,00
 
* Ondersteunend lidmaatschap is bestemd voor leden die door ziekte/blessures, bevestigd door doktersverklaring, niet in staat zijn om te kunnen tennissen tijdens het tennisseizoen. Ziekte/blessures moet u op het moment doorgeven dat u ziek bent of een blessure heeft. Achteraf wordt niet gedeclareerd!
 
· Zomer challenge (inclusief  4 tennislessen) ** €99,00
· Zomer challenge (exclusief tennislessen) **  €50,00
** Zomer challenge is bestemd voor leden die de afgelopen 3 jaar geen lid zijn geweest. Het lidmaatschap loopt van juni t/m augustus.
 
Betaling contributie

Voor de betaling van het lidmaatschap werken we samen met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken en herinneringen, en het verwerken van betalingen.
Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Met ClubCollect kun je er namelijk voor kiezen om in termijnen te betalen, en bepaal je gemakkelijk zelf op welke datum het geld wordt afgeschreven. Je krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de ledenadministratie.

Hoe werkt het precies?
ClubCollect is geen incassobureau, maar een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van contributiegelden. Vanaf komend seizoen ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je of je betaalt in 1 of 2 termijnen en welke betaalmethoden je gebruikt, namelijk iDeal of automatische incasso.

Let op! Betaal je het liefst in 2 termijnen? Dan verlopen de betalingen altijd via automatische incasso en rekent ClubCollect een kleine administratieve bijdrage.
 
Je bepaalt zelf op welke dag de betaling wordt afgeschreven, en voorafgaand aan iedere afschrijving ontvang je ook nog een aankondiging. Zo ben je altijd op de hoogte, en kun je ervoor zorgen dat je op tijd de overschrijving inpland!