Contributie 2022 - 2023

Vastgestelde contributie 2022- 2023

Jaarlidmaatschap 01-04-2022 / 31-03-2023
Pupil €   69,-
Junior € 129,-
Senior € 190,-
Studerend senior € 155,-
Competitie junior * €   25,-
Competitie senior * €   65,-
Zomerchallenge excl. lessen (actie) ** €   50,-
Zomerchallenge incl. 4 lessen (actie) €   99,-
Ondersteunend *** €   30,-
 
* Het is mogelijk om je team compleet te maken met een competitielid die niet spelend lid is bij TV Langeland.

Hierbij gelden de volgende regels:
- Een competitielid moet altijd met motivatie aangevraagd worden bij het bestuur TV Langeland.
- Eigen leden hebben, mits passend in het team altijd voorrang op competitieleden.
- Een competitielid is alleen gerechtigd gebruik te maken van de banen tijdens de competitiewedstrijden (voor- en/of najaarscompetitie). Geen vrijspelen!
- Men mag wel deelnemen aan open toernooien, niet aan onze clubactiviteiten.
- Het competitielidmaatschap is per verenigingsjaar voor deelname aan de voor én najaarscompetitie.

** Zomer challenge is een tijdelijk lidmaatschap van 3 maanden die in de periode ligt van juni t/m september. De afgelopen 3 jaar mag u geen lid zijn geweest van TV Langeland. 

*** Ondersteunend lidmaatschap is bestemd voor leden die door ziekte/blessures, bevestigd door doktersverklaring, niet in staat zijn om te kunnen tennissen tijdens het tennisseizoen. Ziekte/blessures moet u op het moment doorgeven dat u ziek bent of een blessure heeft. Achteraf wordt niet gedeclareerd!

Betaling contributie
Voor de betaling van het lidmaatschap werken we samen met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken en herinneringen, en het verwerken van betalingen.
Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Met ClubCollect kun je er namelijk voor kiezen om in termijnen te betalen, en bepaal je gemakkelijk zelf op welke datum het geld wordt afgeschreven. Je krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de ledenadministratie.

Hoe werkt het precies?
ClubCollect is geen incassobureau, maar een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van contributiegelden. Vanaf komend seizoen ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je of je betaalt in 1 of 4 termijnen en welke betaalmethoden je gebruikt, namelijk iDeal of automatische incasso.

Let op! Betaal je het liefst in 4 termijnen? Dan verlopen de betalingen altijd via automatische incasso en rekent ClubCollect een kleine administratieve bijdrage.
 
Je bepaalt zelf op welke dag de betaling wordt afgeschreven, en voorafgaand aan iedere afschrijving ontvang je ook nog een aankondiging. Zo ben je altijd op de hoogte, en kun je ervoor zorgen dat je op tijd de overschrijving inpland!