Trainers

Balázs Houthuyse (hoofdtrainer)

Mijn naam is Balázs Houthuyse en samen met mijn vriendin Annemarijn en onze kinderen Jesse ,Fedde en Pepijn wonen we in Hillegersberg.  Sinds mijn 5de tennis ik al en sinds mijn 17de geef ik ook zelf tennisles.

Het lesgeven begon voor mij als een bijbaan, maar al snel bleek dat ik er geen genoeg van kon krijgen. Tennis is één van mijn grote passies.

Tijdens mijn studie aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding (HALO) heb ik mijn tennislerarendiploma behaald. Ik gaf toentertijd al heel wat uren in de week tennisles in dienst van verschillende tennisscholen. Ik heb hierdoor veel ervaring opgedaan.

In 2006 heb ik mijn eigen tennisschool opgericht en werk ik voor mijzelf. Na het behalen van mijn HBO diploma aan de HALO ben ik ook gymles gaan geven op zowel basisscholen als middelbare scholen.

Sinds 2008 ben ik als leraar werkzaam bij Move a-Head. Move a-Head is een vernieuwend lesconcept waarbij het bewegen (move) als middel wordt gebruikt om de prestatie met het hoofd (head) te bevorderen (a-head) en andersom. Kinderen gaan aan de slag met leren-leren, mentale, emotionele en sociale vaardigheden én bewegen. 

Voor meer informatie kunt u terecht op mijn website: www.houthuysesport.nl

 

Steven Klinkenberg (assistent trainer)

Nadat ik op het CIOS mijn tennis licentie A/B en Voetbal trainer coach 2 en 3 heb behaald ben ik full-time tennisles gaan geven bij Tennis Academie Rotterdam, waar ik zowel recreanten heb lesgegeven als kinderen die de Loot opleiding volgden.

Hierna heb ik HALO (Haagse Academie Lichamelijk Opvoeding ) gevolgd die ik met succes in 2009 heb afgerond en nog in datzelfde jaar ben ik begonnen op het Comenius College in Capelle a/d Yssel waar ik nu nog steeds werkzaam ben.

Naast het verzorgen van lessen L.O. was ik ook werkzaam voor Focus (tennisschool voor prestatie kinderen), waar ik zowel tennis als conditietrainingen verzorgde. Graag zet ik mijn hobby voort op TV Langeland waar ik zelf ben begonnen met tennissen en hoop een positieve bijdrage te leveren aan zowel het recreatie als het wedstrijdtennis.