Trainers

Balázs Houthuyse (hoofdtrainer)

Mijn naam is Balázs Houthuyse en samen met mijn vriendin Annemarijn en onze kinderen Jesse ,Fedde en Pepijn wonen we in Hillegersberg.  Sinds mijn 5de tennis ik al en sinds mijn 17de geef ik ook zelf tennisles.

Het lesgeven begon voor mij als een bijbaan, maar al snel bleek dat ik er geen genoeg van kon krijgen. Tennis is één van mijn grote passies.

Tijdens mijn studie aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding (HALO) heb ik mijn tennislerarendiploma behaald. Ik gaf toentertijd al heel wat uren in de week tennisles in dienst van verschillende tennisscholen. Ik heb hierdoor veel ervaring opgedaan.

In 2006 heb ik mijn eigen tennisschool opgericht en werk ik voor mijzelf. Na het behalen van mijn HBO diploma aan de HALO ben ik ook gymles gaan geven op zowel basisscholen als middelbare scholen.

Sinds 2008 ben ik als leraar werkzaam bij Move a-Head. Move a-Head is een vernieuwend lesconcept waarbij het bewegen (move) als middel wordt gebruikt om de prestatie met het hoofd (head) te bevorderen (a-head) en andersom. Kinderen gaan aan de slag met leren-leren, mentale, emotionele en sociale vaardigheden én bewegen. 

Voor meer informatie kunt u terecht op mijn website: www.houthuysesport.nl