Van de Ledenadministratie

23 september 2018

Het zomer tennisseizoen loopt op zijn einde en voor sommige leden zal dit een moment zijn om de balans op te maken om wel of niet door te gaan in het tennisseizoen 2019. Voor leden die besluiten het lidmaatschap te willen beëindigen is hieronder beschreven hoe de opzegging moet plaatsvinden.

OPZEGGEN LIDMAATSCHAP
Het lidmaatschap van TV Langeland moet schriftelijk of via e-mail worden opgezegd vóór 1 januari 2019. Leden die na 1 januari 2019 opzeggen zijn contributie voor het lidmaatschap verschuldigd voor het tennisseizoen 2019/2020.
U kunt uw opzegging sturen naar:

[email protected]

Of per post sturen naar:
TV Langeland
T.a.v. Ledenadministratie
Oosterstraat 42
2921 XG Krimpen aan den IJssel.

U ontvangt in beide gevallen een bevestiging van de ledenadministratie. Indien u geen bevestiging van de ledenadministratie heeft ontvangen is de opzegging niet geldig. Wij vragen u in dat geval contact op te nemen met de ledenadministratie. Voor de volledigheid vermelden wij dat opzeggen bij de tennisleraar niet voldoende is.

Uw pasfoto op uw KNLTB-pasje gedateerd?
Tot uiterlijk 31 december 2018 heeft u de gelegenheid een recente pasfoto in te leveren bij de ledenadministratie van TV Langeland (adres zie hierboven) of digitaal naar het e-mail adres van de ledenadministratie ([email protected]). Het is ook mogelijk om zelf uw pasfoto te uploaden in de KNLTB club app. 

Nieuwscategorieën